دوشنبه 13 مهر 1405 - Mon 05 Oct 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 179911
تاریخ انتشار: 10/ارديبهشت/1399 - 14:26

مراقب سودجویان باشید /ارزش سهام عدالت از چند هزار تومان تا چند میلیون تومان است

وزیر اقتصاد گفت: ممکن است افراد سودجو برای خرید سهام وارد شوند و از مردم برای خرید سهام با قیمت های نازل سو استفاده کنند.

مراقب سودجویان باشید /ارزش سهام عدالت از چند هزار تومان تا چند میلیون تومان است

دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی در تشریح جزییات دریافت سهام عدالت گفت: می توان گفت خون تازه‌ای به بازار سرمایه مورد اقبال مردم و سهامداران تزریق شده است. در این شرایط که برخی دارندگان سهام عدالت شرایط اقتصادی خوبی ندارند می توانند سهامشان را مدیریت کنند.

او ادامه داد: در آینده نزدیک بخشی از سهام عدالت برای فروش آزاد می‌شود؛ و سهامداران می‌توانند خود سهام شان را مدیریت کنند یا به فروشند.
وزیر اقتصاد تصریح کرد: ممکن است افراد سودجو برای خرید سهام وارد شوند و از شرایط سو استفاده کنند. پس شرایط فروش به این معنی نیست که دارندگان سهام اقدام به فروش سهام خود با قیمت های نازل کنند. ارزش سهام از یک میلیون تومان تا ۴۰۰ هزار تومان متفاوت است.

دژپسند بیان کرد: اولین کار برای دارندگان سهام عدالت این است که سهام خود را مدیریت کنند سپس باید منتظر دستوورالعمل جدید باشد. عرضه هجومی قطعا آسیب می‌زند.

 
او در پایان اضافه کرد: ارائه این سهام تحول اساسی در دارایی‌های افراد است و حدود ۵۰ میلیون نفر را شامل می‌شود. کسانی که می‌خواهند سرمایه خردشان در بازار سرمایه استفده کنند نوید خوبی است.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

نظرات بینندگان
سلام چگونه مبلغ سهام رااضافه کنیم
سهام پانصد هزارتومانی چقدر شده ارزششش
نظرات شما